Welkom bij Liever Vaccineren

Ga gezond op reis en kom gezond weer thuis.
Zorg dat u alle benodigde reisvaccinaties voor uw bestemming heeft.

Maak een afspraak

 

 

Bij Liever Vaccineren kunt u terecht voor vaccinaties en reisadvies op maat. Wij zorgen er graag voor dat u goed geïnformeerd en met de juiste vaccinaties op reis gaat.

Maak een afspraak

Voor een afspraak kunt zelf een datum en tijdstip selecteren bij één van onze vestigingen in Nederland. Met meer dan dertig vestigingen is er altijd een bij u in de buurt. Wij raden u aan 6 tot 8 weken voor vertrek een afspraak voor een vaccinatie te maken.

Maak een afspraak

 

Kosten & vergoedingen

Bekijk de tarieven die voor de vaccinaties en consult gehanteerd worden. Zo zijn de kosten inzichtelijk voor je een afspraak maakt. Ben je aanvullend verzekerd dan dekt de zorgverzekeraar vaak (deels) de kosten voor reisvaccinaties en malariatabletten.

Lees meer…

Heb ik vaccinaties nodig?

Wilt u vooraf weten of u vaccinaties nodig heeft? Bekijk ons overzicht per land. Misschien heeft u sommige vaccinaties al eerder gehad of gaat u bijzondere activiteiten ondernemen tijdens uw reis? Tijdens uw consult neemt onze arts met u uw situatie door voor een persoonlijk advies.

Lees meer…

Reisinformatie

Naast het halen van reisvaccinaties kunt u zelf ook wat maatregelen nemen zodat u minder snel ziek wordt op reis. Wij hebben voor u wat handige tips op een rij gezet. Wilt u toch nog iets meer weten? Bekijk dan de veel gestelde vragen. Als u dan nog een vraag heeft dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Lees meer…